13. 4. 2015.

Brašno za crni hleb T-950 / DANUBIUS - Opis / Recept / Iskustvo

Pšenično namensko crno brašno za hleb i pecivo T-950
  BOGATO BALASTNIM I MINERALNIM MATERIJAMA

 

Sadržaj vlage do 15%
Sadržaj pepela od 0,91 do 1,0%
Kiselinski stepen do 3,5

Najbolje upotrebiti do datuma odštampanog na ambalaži.
Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji SGP24
Brašno za crni hleb T-950

Način čuvanja: Na suvom i hladnom mestu.
LOT broj: odštampan na ambalaži.
Proizvođač i izvoznik: Danubius d.o.o. Kanalska 1, Novi Sad, Srbija.
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Neto količina: 0,9kg


*ALERGEN INFO: 
PROIZVOD SADRŽI GLUTEN
(IZ PŠENICE).




Recept za pripremu crnog hleba (od ovog brašna):
  • Brašno 450 g
  • Voda 230 ml
  •  So 9 g
  • Kvasac sveži 9 g

Način pripreme: Zamesiti testo i ostaviti da se odmori 20 min. Nakon toga testo premesiti, ostaviti 5-10 min. da se odmori i formirati konačni oblik ili pak staviti u kalup i ostaviti da fermentiše 25-30 min. Peći na temperaturi od 230 u trajanju do 40 min. 

Moje iskustvo: Već duže vreme sam nezadovoljna kupovnim belim hlebom po ceni od 50 RSD (2015. godine). Svaki dan nam je bilo potrebno 2 komada, a kvalitet nikakav. Za ovo brašno sam se odlučila prvo zbog toga što je crno brašno, a drugo jer je proizvođač odštampao recept tako da nisam morala da srfujem po internetu već se odmah bacim na posao. Hleb od ovog brašna je poput kolača - UKUSAN!
 
  • Ukusniji i zdraviji od kupovnog,
  • dobija se veća količina za istu cenu,
  • brže zasiti,
  • ne kruni se jako,
  • ukusan i nakon (4-5) dana,
  • recept uvek pri ruci.

Info telefon Srbija: 0800 000 200 BESPLATAN POZIV www. danubius.rs    
Slika preuzeta sa: http://elakolije.univerexport.rs/online.php?get_p1=trazi&nadji=brasno

Нема коментара:

Постави коментар